Şu An Ne Dinliyorsun? What Do You Listening?

Started by Karyabla, Feb 04, 2024, 03:27 PM

Previous topic - Next topic
Aylardır süregelen sabırsızlık ve heyecan içerisinde oyunumuzun yayınlanmasını bekliyorum. Beklerken bu ve bunun gibi zihinsel derinlik müzikleri dinliyorum.

Yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda bu Forum'un kalabalık bir oyuncu kitlesi tarafından aktif olarak kullanıldığını görmek ümidiyle ilk eğlence konusunu başlatıyorum.
Herkes bu konuyu ziyaret ettiğinde o an çalan müziği paylaşsın lütfen. Şarkıyı dinlerken hissettiğiniz duyguları, düşündüklerinizi özel değilse paylaşmaktan çekinmeyin.

For English
In the hope that years from now we will look back and see this Forum being actively used by a large number of gamers, I am starting the first entertainment thread.
When everyone visits this thread, please share the music playing at that moment. Feel free to share your feelings and thoughts while listening to the song if they are not private.
You are not allowed to view links. Register or Login

Camilla cabello - shamless
Özellikle yolculuk yaparken dinlediğim bi şarkı 🙂

Bugün de onca işin gücün arasında; Magic to Master'ın çıkış yaptıktan sonra dünya çapında ses getiriş hayalini kurup, daldık da daldık.

Adını bilmediğim bir fransızca şarkı çalıyor tv de :D

You are not allowed to view links. Register or LoginAdını bilmediğim bir fransızca şarkı çalıyor tv de :D
Bu öyle bir konu değil. ;D
YouTube bağlantısını paylaşarak şarkıyı paylaşman gerekiyordu. :)

Reklam gibi olmasın, kaldı ki üzerine ölü toprağı atılmış bir oyunun reklamı olmaz. O yüzden paylaşmakta sakınca görmüyorum. Üzerinden yıllar geçse de dinlemekten hiç sıkılmadığım çok başarılı müzisyen büyüğümüz Emre Yücelen'in eserlerini barındırdığı eski bir Türk yapımı MMORPG'nin müziklerini dinlemeyi çok severim.

İçimden bir ses güzel şeylerin çok yakın olduğunu söylüyor.

Oyun içerisinde bir video çekecek olursam kullanacağım müzik.

Grafik tasarımı yaparken bu tarz hype müzikler çok motive edici.

Çok boşladık burayı.