Erken erişim hakkında

Started by JaGuaR, Dec 25, 2024, 01:43 PM

Previous topic - Next topic
Türkiye de discordun engelli olması sebebiyle oyun duyurularını tam olarak takip edemedim  çok uzun zamandır beklediğim bir oyun ama 18 aralıktan önce erken erişime başvuramadım bugün steam den incelerken gördüm ve başvurdum erken erişim imkanı verilir mi?

You are not allowed to view links. Register or LoginTürkiye de discordun engelli olması sebebiyle oyun duyurularını tam olarak takip edemedim  çok uzun zamandır beklediğim bir oyun ama 18 aralıktan önce erken erişime başvuramadım bugün steam den incelerken gördüm ve başvurdum erken erişim imkanı verilir mi?
Selamlar, resmi foruma hoşgeldiniz.
You are not allowed to view links. Register or Login adresinden kayıt oluşturabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra mail adresinize gelen onayı vermelisiniz. Aksi takdirde erişim alamazsınız.

Saygılarımla,

Dec 25, 2024, 08:04 PM #2 Last Edit: Dec 25, 2024, 08:15 PM by JaGuaR
Selamlar, hoş bulduk bahsettiğiniz kısımdan kayıt oluşturdum ama erişim bağlantısı ulaşmadı.

Dec 25, 2024, 09:00 PM #3 Last Edit: Dec 26, 2024, 04:18 PM by DEUS'Z
You are not allowed to view links. Register or LoginSelamlar, hoş bulduk bahsettiğiniz kısımdan kayıt oluşturdum ama erişim bağlantısı ulaşmadı.

Selamlar tekrardan, oyuna erişim için kayıt olanlara bildirim göndereceğiz, yaklaşan Ocak ayının ikinci yarısında kapalı betanın başlaması öngörülüyor.

• Hesabınızın doğrulanmış olması gerekir, kayıt olduktan sonra mailinize gelecek onay mesajını açmalısınız.

Saygılarımla,